Szolgáltatásaink


Professzionális enteriőr fotózás

A célunk közös – szeretnénk, ha a szálláshelyén eltöltött vendégéjszakák száma számottevően növekedne, először azonban első látásra le kell nyűgöznünk leendő vendégeit. Ehhez mi a legmodernebb technológiát hívjuk segítségül, és lehengerlő beltéri illetve kültéri fotókat készítünk létesítményéről – olyanokat, amelyek az erős iparági versenyben is kitűnnek egyedi stílusukkal. 

Social media

Előbb a részletekbe menően szeretnénk megismerni márkáját, megérteni a legfontosabb versenytársait valamint az iparági trendeket – mindezt azért, hogy brand-jét hitelesen és stílusosan szólaltathassuk meg. Fiatal kommunikációs szakértőkből álló csapatunk nem csak megtervezi, de le is gyártja a  tartalmakat (legyen szó fotózásról, videózásról vagy éppen grafikai tervezésről) az egyszerű posztoktól kezdve a gondosan targetált fizetett hirdetésekig. 

Amit kínálunk.


Legfontosabb célkitűzésünk, hogy márkájának egységes, minőségi megjelenést biztosítsunk, éppen ezért szolgáltatásainkat is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy egy szálloda sikeres működtetéséhez szükséges összes kreatív területet lefedjük.

Partnereinknek lehetőséget biztosítunk folyamatos hosszú távú, és projektalapú együttműködésre is.

Web design

Szeretjük a kihívásokat: legyen szó honlapja jelenlegi megjelenésének újra gondolásáról vagy akár egy vadonatúj website nulláról való felépítésről, mi készen állunk márkája online megjelenését tökéletessé fejleszteni.

Marketing stratégia

Feltérképezzük a versenytársak viselkedését, elemezzük a piacot és elkészítjük a leghatékonyabb marketingstratégiát cége számára, legyen szó online, vagy offline kommunikációról.

Törekszünk a sikerére.


Márkája sikeressé tétele számunkra is ugyanúgy elsődleges, mint Önnek – ezért létrehoztunk egy egyedi online ügyfél platformot, melynek célja, hogy a leggördülékenyebben és biztonságosabban egyeztethessünk egymással. Ezen keresztül zajlik az ötletek megosztása, a koncepciók kidolgozása és véglegesített anyagok átadása. Minden egy helyen… ugye milyen egyszerű?

Tudjuk, hogy mennyire frusztráló tud lenni, ha emailek hadát kell végig böngészni egyetlen anyagért. Ezért gondoltunk egy nagyot, és megalkottuk a saját kommunikációs és fájl megosztó platformunkat.

tovább olvasok

Grafika

A magas minőségű grafikai anyagok elengedhetetlenül fontos elemei az offline és az online kommunikációnak egyaránt. Flyerek, bannerek, brosúrák…bármilyen digitális vagy nyomtatott anyagra is legyen szüksége, azt a márkájára szabva, precízen készítjük el

Fotózás

Legyen szüksége rendezvényfotózásra/videózásra, esetleg portréfotókra a kollégáiról, vagy az új menü ételfotóinak elkészítésére, bátran állunk a feladat elé, Ön pedig biztos lehet benne, hogy a legjobb szakember fogja elvégezni a munkát. Bármilyen esemény házigazdája is legyen szálláshelye, csapatunk stílusosan kapja lencsevégre a legemlékezetesebb pillanatokat. Büszkék vagyunk fotós kollégáink profi attitűdjére és rendezvényes tapasztalatára, így egy dolog biztos: a végeredmény mindenképpen megfelel majd elvárásainak.

Beszélgessünk.


Bázisunk a gyönyörű Budapest.
Lépjen kapcsolatba velünk az alábbi üzenetküldő modul segítségével, vagy közvetlenül az [email protected] emailcímen.
Megkeresését örömmel fogadjuk és igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni.